Velkommen til en verden af MEDEX, Mesoskinline og IS Clinical

Som professionel hudplejeklinik og MEDEX Institut er alle terapeuter på Hudplejeklinikken Health Focus specialuddannede i brugen af MEDEX og MESOSKINLINE.

Blandt vore specialer er bl.a. behandling af ekstreme hudproblemer samt regenererende anti-age behandlinger.

MEDEX er en komplet serie af Bio-medicinalske hud- og kropsplejeprodukter, der udelukkende anvendes og forhandles af anerkendte og specialuddannede hudterapeuter, hvilket sikrer, at De som kunde altid er i trygge og professionelle hænder.

MESOSKINLINE tilbyder produkter, som er baseret på den nyeste banebrydende videnskabelige forskning og udvikling. Alle ingredienser er ikke-allergiallergifremkaldende, og produkterne kan bruges til alle hudtyper, selv til de mest sarte. MESOSKINLINE er baseret på 100% testede og certificerede EU-produkter, som både er sikre og nemme at anvende. Alle aktive stoffer i produkterne bidrager effektivt til genoprettelsen af din huds naturlige lipid- og protein niveau.

Endvidere er klinikken certificeret til behandling og forhandling af den eksklusive kliniske hudplejeserie IS CLINICAL, som er udviklet af farmakologer og læger. Klinikbehandlingerne samt produkterne får bred opbakning af ledende dermatologer, plastikkirurger og læger, da skriftligt dokumentation og evidens foreligger på samtlige IS CLINICAL produkter.

Vi glæder os til at tage godt imod dig i vores fantastiske hus, Behandlergården, i Bjarkesgade i Esbjerg.

 

Med venlig hilsen

Mette Jacobsen